![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więcej: http://www.php.net
-------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ale wciąż nie ma php5.ini
Obawiam się, ze bez grzebania HexEditem znowu nie do końca się da postawić 4 i 5 jako moduł... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z każdą betą mam coraz bardziej ochotę, żeby rozstać sie z php....beta 2 tragedia, 3 przynamniej działa, 4 nie komentuje ...już nie mam siły do tych błędów wszystkich....
btw. Jak sie komuś uda odpalić na windzie jako moduł z mysql niech napisze:) |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja czekam aż sie pojawi drugie wydanie normalnej wersji (pierwsze i tak będzie zabugowane
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
też tak przeczuwam....wyrzuciłem indianina i php, potestuje sobie iis+cfml przez jakiś czas dopóki nie wyjdzie coś uczciwego.
Dlaczego php nie może miec normalnego instalatora tak jak cfml?:/ |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:21 |