![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 21.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkim mam bardzo ważną sprawę i mam problem..
Chciałbym się dowiedziec jak zrobic tak aby podstrona na mojej stronce wyskakiwała w szablonie a ona wyskakuje osobno na białym tle.Wziełem utworzylem nowe pliki do podstrony ale nadal wyskakuje osobno na białym tle. prosiłbym albyście mi pomogli i powiedzieli jak zrobic podstrone żeby ona działała w szablonie. Dzięki , Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 10 Dołączył: 20.02.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Górną część szablonu, aż do początku treści podstrony zapisz w pliku header.php, a dolną - od końca treści do końca szablonu zapisz w footer.php. Podstronie daj rozszerzenie .php i na początku niej napisz<?php include("header.php"); ?> a na końcu <?php include("footer.php"); ?> i będzie. To jedno z wielu możliwych rozwiązań. Swoja drogą nazywałbyś temat tak żeby wskazywał o co chodzi, bo "problem" to by można było nazwać każdy temat
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Wziełem utworzylem nowe pliki do podstrony ale nadal wyskakuje osobno na białym tle. Wziełem? Jakiś nowy czasownik...? ![]() Cytat prosiłbym albyście mi pomogli i powiedzieli jak zrobic podstrone żeby ona działała w szablonie. Bez konkretnego kodu niewiele można powiedzieć. Cytat [PHP ] Problem Popraw temat na opisujący ten problem, w przeciwnym wypadku zamknę. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 02:20 |