![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dosc osobisty temat, ale jakie?
![]() -------------------- Gentoo Linux 64bit / PHP 5.2 / MySQL 5.1
-> Administracja serwerami Linux i FreeBSD |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ejjj a Lech ?
Skandal !! -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie ma Perły lubelskiej
![]() -------------------- (none)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 260 Pomógł: 0 Dołączył: 18.07.2003 Skąd: Tarnów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przepraszam, juz dodaje opcje
|
|
![]()
|
|
kurczem, nie da rady zmienic :? moze ktorys moderator? :wink:
-------------------- Gentoo Linux 64bit / PHP 5.2 / MySQL 5.1
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 166 Pomógł: 0 Dołączył: 30.01.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja już od dawien dawna preferuje Lecha (zielonego) i Tyskie (0.66)
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 467 Pomógł: 13 Dołączył: 22.02.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodałem Lecha.
@nobody: powiedzmy, że jako ogólnopolska ankieta nie będziemy wymieniać dostawców lokalnych |
|
|
![]()
|
|
apropo piwka, czas do klopa
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 150 Pomógł: 0 Dołączył: 9.07.2003 Skąd: Lublin city Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dodałem Lecha.
@nobody: powiedzmy, że jako ogólnopolska ankieta nie będziemy wymieniać dostawców lokalnych Wiem, to byl joke i jednoczesnie odpowiedz. A z tej listy co jest aktualnie - Okocim :wink: . -------------------- (none)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 31 Pomógł: 0 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie popijam carlsberga, jak zawsze spoko wchodzi
mój kumpel ostatnio odkrył fortunę, słodkie ciemne piwo, które można kupić w Poznaniu i to tylko na jakimś zadupiu najlepsze to oczywiście pszeniczne z wrocławskiego spiża ważone na miejscu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 1 Dołączył: 28.12.2003 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i tatra
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 9.08.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tyskie 0.66 to sie nazywa duze piwo ;], nie dosc ze duze, to i dobre 8)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@gofer: Ciemną Fortunę można bez problemu kupić w wielu knajpach w samym centrum. Ponadto moim zdaniem to coś nie ma wiele wspólnego z piwem. Smakuje jak jasne piwo pół na pół z colą. Ciemne piwo powinno smakować albo jak "nasze" portery - np. Żywiec Porter (czyli gożkawe, tzw. "przypalane"), albo tak jak w Słowacji - np. Tmavy Saris (czyli delikatne, słodkawe, jakby maślane). Ciemna Fortuna to moim zdaniem pomyłka, chociaż kobiety jakoś je lubią.
-------------------- cease this long, long rest / wake and risk a foul weakness to live / when it all comes down / watch the smoke and bury the past again / sit and think what will come / raise your fears and cast them all away
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 263 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Skąd: wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
:arrow: złoty bażant 8)
:arrow: porter żywca ale prosto z beki 8) reszta to .... -------------------- www.tigroup.pl Rozwiązania informatyczne dla sektora MSP.
Projektowanie i tworzenie stron www, dedykowane rozwiązania e-biznes, outsourcing usług programis |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 493 Pomógł: 0 Dołączył: 14.06.2003 Skąd: Tomaszów Lubelski/Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rządam :!: aby moderator dodał Perłe. Odmowa grozi ogromnymi konsekfencjami
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
BROWAR LOMZA JEST THE BEST!!
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja protestuje z powodu nie umieszczenia w ankiecie Krolewskiego
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 13.05.2002 Skąd: Sanok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czemu piszecie tylko o polskim piwie, powinniście dodać jeszcze Heinekena i Carlsberga - są na prawdę wyśmienite, a z polskich brakuje mi jeszcze Leżajska - chodziarz nie zdziwię się jeśli go nie znacie bo nie widziałem go poza moim województwem, nawet w hipermarketach mających spory wybur.
stawiam na Leżajsk ![]() -------------------- co chciałes tu znalezc ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 204 Pomógł: 0 Dołączył: 26.12.2003 Skąd: Rzeszów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tatra mocne!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 296 Pomógł: 0 Dołączył: 9.05.2002 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Czemu piszecie tylko o polskim piwie, powinniście dodać jeszcze Heinekena i Carlsberga
Heinekena robi Żywiec a Carlsberga Okocim (o ile się nie mylę) bardzo niepolskie to piwo :wink: Tyskie ponad wszystkie! ![]() -------------------- audaces fortuna iuvat!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 00:03 |