![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ustalam cookiesy:
problem jest taki, ze jak mam sonde na roznych podstronach, tzn. czasem jest na stronie: www.mojastrona.pl/cos/katalog/strona.php a czasem na www.mojastrona.pl/cos/strona2.php I w pierwszym przypadku ustawia cos/katalog sonda37: 37 a w drugim cos sonda37: 37 I glosowanie jest zablokowane tylko na podstronach tego katalogu w ktorym jest plik z ktorego glosowania, a ja chce by blokowanie ylo globalne, dla celj mojej strony. -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Zobacz, co manual mówi nt. parametru domain w setcookie" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual. Jest pewna porada.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 379 Pomógł: 0 Dołączył: 18.08.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazlem, ale jak to dopisac?
jak zrobie:
Pewnie, ze pewnie glupie pytanie, ale ja troche uposledzony jestem:) -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Tzn. nie domain, tylko path. Mój błąd.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 00:55 |