![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak chcę wysłać maila za pomocą forum (klikając na email w podpisie/profilu usera) jak już napisze email daje wyślij, to wywala mi:
Cytat Błąd Ogólny
Invalid_session Co z tym zrobić? Jest gdzieś jak z tym zrobić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź czy masz dobrze ustawioną konfigurację php...jeśli to nie pomoże to ja nie wiem...
wybacz ale nie znam się zbytnio na phpbb... pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dobrze, wszystko działa tylko nie to...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 461 Pomógł: 32 Dołączył: 17.09.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli tylko to znaczy to jest znaczy, że trzeba dokąłdnie sprawdzić konfigurację php, phpbb - pod katem wysyłania @...oraz ewentualnie serwer pocztowy z którego php korzysta...
|
|
|
![]()
|
|
Już sprawdziłem, błąd pojawił się po aktualizacji forum...
|
|
|
![]()
|
|
To nie wiem...
Wybacz ale nie potrafię Ci pomóc... |
|
|
![]()
|
|
Może ktoś wie?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() |
|
|
![]()
|
|
Szukałem ale wszytstkie dotyczą innych przypadków, np. braku możliwośći zalogowania się, a nie błędy przy wysyłaniu emaila...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powo jest chyba ten sam: jezli nei jestes zalogowany (blad sesji) to nie mozesz wyslac maila.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozwiazaniem byla modyfikacja w pliku /include/functions.php funkcji message_die() (jesli sie nie pomylilem). Dokladne rozwiazanie znajdziesz na forum phpbb.pl
![]() Ogolnie od wersji 2.0.4 phpBB mialo lekko powalony mechanizm autoryzacji (czeste pojawianie sie powyzszego bledu). -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
Jestem zarejestrowany, jestem adminem tego forum...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:07 |