![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Więc nie wiem czemu to się nie zgadza a powinno
-------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 10.10.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co do tego skryptu z logowaniem :
Kod Nie zalogowany ADMINISTRATOR ADMINISTRATOR a34b29541b87b7e4823683ce6c7bf6ae68beaaac - ADMINISTRATOR:ADMINISTRATOR b3aca92c793ee0e9b1a9b0a5f5fc044e05140df3 - administrator Wystarczy uzyć dekodera jest ich pełno i powinieneś już wiedzieć czemu nie działa ![]() -------------------- Chcesz mieć strone, sklep, portal, grę? Napisz do mnie może Tobie pomoge
(cena do uzgodnienia :D) TumS.pl |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ok ale czemu tak sie dzieje? Czemu sie 2 razy administrator pojawia i dwukropek, w kodzie nic takiego nie ma
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 1 Dołączył: 10.10.2007 Skąd: Olsztyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W bazie masz tak zapisane pewno przy rejestracji albo cos...
-------------------- Chcesz mieć strone, sklep, portal, grę? Napisz do mnie może Tobie pomoge
|
|
![]()
|
|
Na 100% login ADMINISTRATOR i haslo administrator ma byc
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Trzy kroki:
Powinno śmigać. Pozdro! -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
dzieki, ale slabo ten skrypt rozumiem
Ten post edytował MateuszScirka 5.04.2009, 18:57:58 -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]()
|
|
Może z bazy masz zle skodowane przecież widzisz w sha1 zobacz jakie w bazie jest i się wyjasni. Zapewne zle dodałeś rekord i przez to błąd
-------------------- Chcesz mieć strone, sklep, portal, grę? Napisz do mnie może Tobie pomoge
|
|
![]()
|
|
rekord juz byl dodany, baza jest pobrana
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki, ale slabo ten skrypt rozumiem Mój skrypt? No, oj, sorry. Dodaj <input type="submit" value="koduj">. Czyli będzię: echo '<form method="post" action="koduj.php?a=a"><input type="text" name="ciag"><input type="submit" value="koduj"></form>'; Do kodu podajesz ciag do zakodowania. Jak klikniesz koduj, to przejdziemy do koduj.php?a=a i zostanie spełniony drugi warunek. Wtedy wyświetlimy ciag i zakodowany ciag. -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
Ale zaraz sie zdenerwuje
![]() w bazie masz to a34b29541b87b7e4823683ce6c7bf6ae68beaaac - to nie jest sha1("administrator") tylko sha1("ADMINISTRATOR:ADMINISTRATOR") Jak juz zdążyłem zauważyć na innych kontach tez jest zle np Moderator a7f5fbff0b4eec2d6b6e78e38e8312e64d700008 - MODERATOR:MODERATOR widać że login tu jest Spróbuj zalogowac sie na hasło ADMINISTRATOR:ADMINISTRATOR to na 90% wejdziesz Pozdrawiam -------------------- Chcesz mieć strone, sklep, portal, grę? Napisz do mnie może Tobie pomoge
|
|
![]()
|
|
No ta ale do gry ktorej ta baza dotyczy loguje sie administrator administrator. NIe powiem graczom zeby wpisywali 2x razy hasla prawda? Pozdro
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 15 Dołączył: 2.04.2009 Skąd: koszalin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No ta ale do gry ktorej ta baza dotyczy loguje sie administrator administrator. NIe powiem graczom zeby wpisywali 2x razy hasla prawda? Pozdro np. dla ADMINISTRATOR:ADMINISTRATOR (nazwy zmiennych wstaw sobie swoje ![]()
Ale takie rozwiązanie to prowizorka lepiej poświęć trochę czasu i zrób sobie logowanie porządnie w końcu to kwestia bespieczeństwa. Pozdrawiam -------------------- kantek.com.pl
|
|
|
![]()
|
|
Nom zrobie tak tymczasowo. Ale musze rozwiazac problem czemu tak sie dzieje.
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Ale musze rozwiazac problem czemu tak sie dzieje. Odpowiedź: Myślę ze kodujesz w inny sposób a hasło do porównania też w inny. rekord juz byl dodany, baza jest pobrana
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
Powiam inaczej bo tak to nie łapiesz jak wrzucałeś baze to wrzuciłeś ze złym hasłem na 100% bo to logowanie działa poprawnie to nie jest wina logowania!! To wina tego rekordu, możliwe że na rejstracji masz zwalone. Bo to nie przy logowaniu robi sie ADMINISTRATOR:ADMINISTRATOR tylko w bazie jest zakodowane tak rozumiesz??
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.08.2025 - 02:40 |