![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, tworzę formularz do testu gdzie w znacznym stopniu użyte jest draggable, brakuje jednak płynności w tym wszystkim. Nie wiem jednak w czym jest problem, myślałem że wina tkwi w słabym kompie, jednak i na mocnych przesuwany element skacze. Podaję linka i proszę o pomoc!
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 6 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj przebudować to stosując przedstawione TUTAJ interfejsy. Wszystkie przykłady działają dość płynnie więc może znajdziesz coś pomocnego.
-------------------- App 4 You - Aplikacje internetowe
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
W Operze 9.64 wszystko działa jak najbardziej OK; nic nie skacze.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 6 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pod FF 3.0.4 niestety już tak płynnie nie chodzi. Natomiast przykłady które zamiescilem wcześniej śmigają dość płynnie.
-------------------- App 4 You - Aplikacje internetowe
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki bardzo, zrobiłem na bazie tamtego UI i już śmiga (wersja z pod linka jeszcze nie jest uaktualniona). Btw. nie wiecie może dlaczego jqueryUI tak przycina? (na ff oraz z tego co wiem to na ie także). Czyżby przekombinowali chłopcy z jqueryui?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
http://jqueryui.com/demos/draggable/ - śmiga bez zarzutu...
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.06.2025 - 21:56 |