![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona/blog poświęcony głównie tematyce multiplayerów do serii Grand Theft Auto - GTAIV(GTA4), Multi Theft Auto(MTA), San Andreas Multiplayer(SA-MP), Vice City Multiplayer(VC-MP), Liberty Unleashed, GTA Rumble, GTA2. W sieci już ponad 3 lata (2 na tej domenie). Spora kolekcja artykułów, mini downlaod (głównie z paczkami klient/serwer) oraz najświeższe newsy... Nie chciałbym narzucać tu nikomu stylu oceniania, ale wypowiedzi typu "żal", "fajne" mogłyby zawierać również kilka konstruktywnych zdań. www.gtanet.info -------------------- GTAnet.info - GTA Multiplayer
GTAS.PL - Darmowe Domeny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 6 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ogólnie stronka fajna i ciekawa. Mi rzuciło się w oczy jedynie złe rozplanowanie menu po prawej. Jak dla mnie tego tam jest za dużo. Warto by pozwijać domyślnie te kategorie, ew pokazywać np. 3 najbardziej popularne tagi w danej kategorii. Było by to bardziej przejrzyste...
-------------------- App 4 You - Aplikacje internetowe
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 3 Dołączył: 21.03.2006 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona ładnie zaprojektowana. Sporo konkretnych informacji, jednak szkoda, że na Twojej stronie nie ma wzmianki o MTA:VC. Przydałoby się jeszcze troszkę własnej twórczości, bo narazie strona zawiera dużo suchych informacji które są zawarte na większosci stron o tej tematyce.
Ocena 6/10, pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wykazujesz się dość ciekawą tematyką, bardzo dobrze i przejrzyście udała Ci się góra (top), jest też sporo treści więc jest też co darzyć uznaniem.
Życzę powodzenia i pozdrawiam! vonEverest -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
7/10 -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
erix jakiej przeglądarki używasz i pod jaką rozdzielczością?
Cytat krzaki zamiast polskich znaków w menu ![]() rano edytowałem panel i widocznie złe kodowanie ustawiło ![]() -------------------- GTAnet.info - GTA Multiplayer
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat erix jakiej przeglądarki używasz i pod jaką rozdzielczością? A co to ma za znaczenie? Ma być ok we wszystkich. Teraz siedzę akurat pod Operą 9.64. I sobie zmieniam rozdzielczość co jeden piksel od ~1100 do ~1280 szerokości, raz przesunięcie jest, raz nie ma. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
- Za duży ten gościu na motorze
- Czcionka strasznie nie czytelna (wszystko takie same, pogrubione na biaym tle - zlewa sie) - Zbyt rozbudowane menu i nie porzebny lewy margines |
|
|
![]()
|
|
raz przesunięcie jest, raz nie ma. ![]() Przesunięcie pojawia się pewnie przy 1024px - z mojej winy, a raczej mojej rozdzielczości. U siebie mam 1600x1200 i nie zauważyłem, że top przesuwa się na mniejszej (nie wspominając już na poniżej 1000). Mimo to w wolnej chwili postaram się z tym uporać ![]() - Za duży ten gościu na motorze Osobiście jestem zwolennikiem proporcji i wolę by obie postacie miały podobne wymiary niż jedna z nich miała gigantyczna głowę w stosunku do drugiej. Efekt wyjścia poza top strony był zamierzony i moim zdaniem dodaje oryginalności stronie. - Czcionka strasznie nie czytelna (wszystko takie same, pogrubione na biaym tle - zlewa sie) Czcionka nie jest pogrubiona, a o ile się nie mylę to trebuchet - nieco niższa od ariala, ale przy 12px różnica jest naprawdę niewielka. Przyznam się, że mam problemy ze wzrokiem (-), ale nie odczuwam by jakiś tekst mi się zlewał. -------------------- GTAnet.info - GTA Multiplayer
|
|
![]()
|
|
Cytat Przesunięcie pojawia się pewnie przy 1024px - z mojej winy, a raczej mojej rozdzielczości. U siebie mam 1600x1200 i nie zauważyłem, że top przesuwa się na mniejszej (nie wspominając już na poniżej 1000). Mimo to w wolnej chwili postaram się z tym uporać Problemem jest raczej wycentrowany kontener, który ma nieparzystą szerokość. Poza tym, jakie znaczenie ma rozdzielczość, skoro mogę sobie zmienić rozmiar okienka przeglądarki i również zaobserwuję babola? Cytat Efekt wyjścia poza top strony był zamierzony i moim zdaniem dodaje oryginalności stronie. Otwórz sobie stronę na netbooku. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
a teraz zobacz jak kto wygląda pod ie6
![]() strasznie długo się ładuje... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.07.2025 - 14:37 |