![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2009 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolega kamil4u zrobił tylko, że
mam takie coś
No i mam pytanie jak z tego nowego pola wybrać co tam jest wpisane oraz jak do tego pola dodać atrybuty typu "size" no i w końcu jak zrobić to pole OBOK albo pod polem wyboru a nie pod cały formularzem |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poczytaj o:
- document.getElementById i value - setAttribiute A co do wstawiania pod to mozesz sobie zrobic jakis span pod i tam wstawic ten element. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 97 Pomógł: 5 Dołączył: 6.02.2009 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisał byś to gdzie wstawić? Bo nie wiem jak to zrobić;/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Napisał byś to gdzie wstawić? Bo nie wiem jak to zrobić;/ Sam wstaw a jak nie bedzie działało to dopiero napisz, nie licz na gotowca tylko sam rusz głową. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
Dzięki za pomoc zadziałało:) problem rozwiązany
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 05:13 |