![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2004 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Mam problem z moim formularzem, a dokładniej z edytorem. Podczas czytania z BD do okienka textbox'a wszystko ładuje mi się dobrze. Przy próbie potwierdzenia formularza kiedy mam jakiś błąd i niektóre dane muszą zostać przeładowane, przesyłam wszystko w formularzu przez $_POST... Problem w tym, że kiedy próbuję odczytać później przesłane dane, zamiast czegoś takiego: dostaję coś takiego:
Czy da się to jakoś łatwo obejść? Będę wdzięczny za odpowiedź. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 326 Pomógł: 121 Dołączył: 23.07.2008 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 213 Pomógł: 0 Dołączył: 2.11.2004 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za odpowiedź, ale nie pomogło.
u mnie to wygląda tak: czytam sobie z BD i zapisuje do aktualnego obiektu:
wszystko później wysyłam do funkcji:
to co zwróci funkcja wysyłam do Szablonów (Smarty):
i do tego miejsca wszystko działa. Kiedy jednak potwierdzę teraz formularz, a jest w jakimś innym miejscu błąd idą następujące operacje: 1. Zapisuje do obiektu to co było wpisane w edytorze (dokładnie to samo co zczytałem z BD)
2. Przesyłam znów do smarty to co miałem wpisane w edytorze:
Ale niestety już się wszystko chrzani bo mam jakieś inna znaczki pododawane :/ EDIT: dobra znalazłem w dokumentacji FCKEditora, że trzeba użyć "stripslashes" Ten post edytował Vasquez21 19.03.2009, 12:18:48 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 22:28 |