![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 439 Pomógł: 21 Dołączył: 28.06.2007 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, mam taką dość dziwną potrzebę, a mianowicie potrzebuje proxy postawić na serverze, jedyne co mogę a zarazem nie mogę użyć to port 80...
Na porcie tym mam apache który tam mi jest potrzebny... Znalazłem Mod_proxy, ale powiem szczerze, manual apache to jakaś czarna magia dla mnie, po prostu jest jakiś dziwny...;P I tu pytanie, czy mod_proxy, albo co kolwiek innego gdy dołącze do apache dało mi opcje korzystania ze WSZYSTKIEGO pod portem 80...? Coś jak zwykłe proxy[np. na squid - przez proxy używałem gg, łączyłem się z ssh etc] Nie wiem, co kolwiek da się wymyślić bym się łączył z serverem na porcie 80 a on łączył dalej z tym czego używam[ssh? gg?] i by to nie kolidowało z istniejącym apache...? mam jedno ip więc użycie innego też nie wchodzi w broche..:/ only np. inna domena, lub rozpoznawanie danego ip... -------------------- "Na przykład zmiennej $jestem_najlepszy przypisujemy wartość logiczną TRUE"
Ja: użyj funkcji[...] Grins: mów normalnie do mnie a nie po polsku Ja: normalnie to znaczy jak? Grins: No w PHP... inaczej mój parser ledwo kuma:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 13:40 |