![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam kodzik:
I tam gdzie jest komentarz to chciałbym umieścić coś w stylu headera location. Ale niestety header tam już nie działa, wiadomo czemu. Chciałbym uzyskać dynamiczne przenosiny, po sprawdzeniu danych. Mogłbym oczywiscie sprawdzenie wykonywać w obrębie index_admin, ale tamten plik jest juz bradzo złożony i nie chce go komplikować. Czy istnieje alternatywne rozwiązanie? -------------------- Sklep
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Możesz użyć ob_start()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i ob_end_flush()" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual i header znowu zadziała.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 655 Pomógł: 556 Dołączył: 17.03.2009 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja bym proponował tam zamiast buforowania:
Kod <script type="text/javascript">
document.location = 'http://adres.pl/'; </script> -------------------- Zainteresowania: C#, PHP, JS, SQL, AJAX, XML, C dla AVR
Chętnie pomogę, lecz zanim napiszesz: Wujek Google , Manual PHP |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dziękuję. Dałem taki kodzik i osiągnąłemz amierzony efekt.
-------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 229 Pomógł: 34 Dołączył: 7.12.2008 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jezeli bede mial wylaczony JS to juz mnie nigdzie nie przeniesie?
Pozdro |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 403 Pomógł: 68 Dołączył: 20.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a jak wyłącze javascript?
-------------------- Pomogłem? wyraź to i kliknij "Pomógł"
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
no to jeszcze zostaje html : <META HTTP-EQUIV=Refresh CONTENT="1; URL=http://www.strona.pl/">
|
|
|
![]()
|
|
Ja się tym nie przejmuję. Do logowania uzyszkodnikow mam inny kod. Ten jest do pracy z Prostym Edytorem Tekstu (by ja). Taki niby CMS. Logował będę się tam tylko ja, lub osoby pomagające albo edytujące. Takze dla mnie problemem nie jest wyłączony JS, bo go nie wyłączam.
No raczej mi się nie uda z buforowaniem. Nie rozumiem tych funckji ani nic i wgl. Zostaje przy JS. ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- No dobra. Niech stracę. Prosze o gotowca, jakby miał wyglądać header z buforowaniem. Bo nawet po przeczytaniu manuala nic z tego nie rozumiem. Ten post edytował thomson89 19.03.2009, 20:58:11 -------------------- Sklep
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 95 Dołączył: 20.12.2005 Skąd: N54,35° E18,63° (Gdańsk) Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ten post edytował b4x 19.03.2009, 20:25:56 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Dziękuję.
-------------------- Sklep
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 7.07.2025 - 13:53 |