![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Proszę was abyście ocenili grafikę oraz treść na moim serwis dot. tworzenia stron internetowych (na razie artykułów jest mało). www.webaid.pl
-------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
30.01.2009 - Mój 100 post. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 148 Pomógł: 230 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja tu nie widzę żadnej grafiki... z artykułami też nienajlepiej... Porponuję poświęcić trochę więcej czasu na tę stronkę lub nauczyć się tworzyć strony przed pisaniem o tym artykułów
-------------------- ET LINGUA EIUS LOQUETUR IUDICIUM
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 590 Pomógł: 185 Dołączył: 19.04.2006 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serwis z cyklu:
Cytat to moja pierwsza strona, więc będzie ona o webmasterstwie Co tu oceniać? - mało treści, dużo reklam - jak kolega wyżej zauważył, zero grafiki - mógłbyś chociaż kodem błysnąć, ale gdzie tam: - klasyczny divitis i dlaczego używasz apostrofów a nie "? Jakby policzył wszystkie zbędne divy czy identyfikatory to pewnie pobiłbyś rekord w wymyśleniu najbardziej skomplikowanego okodowania najprostszej strony. - w dodatku fan łindołsowych standardów, mam specjalnie windowsa instalować, żeby oglądać Twoje porady dla "zaawansowanych webmasterów"? Jak chcesz udzielać porad, to najpierw sam z jakiś skorzystaj, bo inaczej czarno widzę przyszłość serwisu - szkoda kasy na domenę i hosting. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 192 Pomógł: 13 Dołączył: 16.11.2007 Skąd: Żory Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
- Wydaje mi się, że reklam nie jest zbyt dużo (tylko 2 z onetadkontekst), treści na razie mało, ponieważ serwis jest młody.
- Co do grafiki, miałem na myśli ogólny wygląd strony, racja skromy. - Poprawiłem apostrofy, po prostu złe przyzwyczajenie - Kodowanie, kiedyś ustawiłem takie, ponieważ nie robiło krzaczków, nawet nie pomyślałem, że jest tylko do windowsa (zmienione) - Racja, fraza "zaawansowanych webmasterów" jest zbędna. Zajmuję się tworzeniem stron ponad 4 lata, co chwile robię sobie coś na serwerze lokalnym aby ćwiczyć. - Co do artykułów, poświęcę trochę więcej czasu ![]() -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
dodaj stronę w box i wycentruj .
//zdjęcia �lubne lol ![]() Ten post edytował Spawnm 18.03.2009, 16:07:18 |
|
|
![]()
|
|
Te linki na dole strony, są z linkme.pl (wymiany linków), a co do kodowania, to nie wiem jak zrobić, by nie było krzaków. A co do wyśrodkowania, to chyba nie najlepszy pomysł
![]() -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 441 Pomógł: 71 Dołączył: 3.09.2007 Skąd: wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to moje gratulacje jak po 4 latach pracy strona która ma być Twoją reklamą i pokazaniem możliwości tak wygląda.
No i te reklamy ... Ten post edytował zzeus 18.03.2009, 19:28:52 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Chyba się nie rozumiemy, 4 lata tworzę strony, nie tworzę stronę. Ta strona nie ma być pokazaniem moich możliwości, ani moją reklamą. To jest mój pierwszy serwis, który umieściłem na płatnym hostingu i mam zamiar kontynuować. Zanim mi będziesz wpierał takie rzeczy, przeczytaj poprzednie posty. Nie założyłem tego tematu po to, aby czytać takie posty, tylko by wyłapać słabe strony serwisu.
-------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 350 Pomógł: 512 Dołączył: 4.01.2009 Skąd: Wrocław / Świdnica Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat 4 lata tworzę strony Cytat a co do kodowania, to nie wiem jak zrobić, by nie było krzaków To są podstawy podstaw ![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 274 Pomógł: 35 Dołączył: 18.07.2008 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem może nie na temat ale co do krzaczków... zmień kodowanie pliku i będzie ok.
W kontakt też są krzaczki. Co do strony... mam pytanie co tu jest Twoje? Bo ja raczej widzę 99% gotowych skryptów jedyny plus to integracja ale i tak nie najlepsza (formularz kontaktowy) Co to jest przy kontakcie? Cytat Przeczytałem i akceptuje regulamin. a gdzie ten regulamin? Bo ja dostałe, że strony takiej nie ma. Wysyła pusty formularz bez żadnych danych (albo i nie wysyła) nie ma żadnej informacji Pod IE 6 boks reklamy nie działa Wyświetlanie artykułów (listy) data się nie mieści, data i autor za blisko za duże czcionki To na razie tyle -------------------- "Tylko dwie rzeczy są nieskończone: wszechświat oraz ludzka głupota,
choć nie jestem pewien co do tej pierwszej." Albert Einstein Wirtualny Rynek Predykcyjny |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 012 Pomógł: 109 Dołączył: 26.09.2003 Skąd: nexis.pl Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na listingach kodu brak kolorowania składni oraz czcionka o zmiennej szerokości (polecam Courier).
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
kamil4u, nie korzystam z notatnika, tylko phpdesigner, a co do regulaminu to niestety jeszcze nie dołączyłem. A co do listingów, to racja, zapomniałem o tym.
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 283 Pomógł: 15 Dołączył: 22.03.2009 Skąd: Bytów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie podoba mi się nazbyt, prosto ponad miarę.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
po klinięciu na zaloguj
Kod Array Warning: preg_match() expects parameter 2 to be string, array given in /home/fishu95/domains/webaid.pl/public_html/forum/sources/action_public/login.php on line 502 No i się chyba zapętliła strona. -------------------- I'm so fast that last night I turned off the light switch in my hotel room and was in bed before the room was dark - Muhammad Ali.
Peg jeżeli chcesz uprawiać sex to dzieci muszą wyjść, a jeżeli chcesz żeby był dobry ty też musisz wyjść - Al Bundy. QueryBuilder, Mootools.net, bbcradio1::MistaJam http://www.phpbench.com/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
obecnie strona się sypie pod ff ...
ewentualnie ją umyślnie zepsułeś ![]()
może nie komentujmy póki kolega nie skończy strony ![]() |
|
|
![]()
|
|
Heh, no tak czasem wyświetlają się takie błędy, przeważnie jak ukryje się jakaś literówka w kodzie. Aktualnie męczę z Geshi, ponieważ nie koloruje html, ale to już niedługo. A co do wyglądu strony, w wolnym czasie spróbuję coś wyszkrobać w photoshopie, ale jak widać nie najlepiej mi to wychodzi
![]() P.S. Oceńcie to: http://www.webaid.pl/new (w prawym górnym rogu, na prawo od logo serwisu będzie div z logowaniem. Aktualnie muszę jeszcze podpiąć z bazą oraz zmodyfikować szablony forum oraz wiki. Ten post edytował Fishu 25.03.2009, 19:20:54 -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
No gdybyś powiedzmy to co masz w górnym menu Forum zrobił to forum w stronie, czy to WebWiki też w stronie, a nie przekierowanie ze strony na forum to fajnie ;]
-------------------- > > > Tworzenie stron < < <
|
|
|
![]()
|
|
przez niebieskie tło treść strony jest nieczytelna ,'rozmywa się' ...
|
|
|
![]()
|
|
No zrobię te przekierowania
![]() -------------------- "Źle czynisz, jeśli chwalisz, gorzej, jeśli ganisz rzecz, której dobrze nie znasz." - Leonardo Da Vinci
|
|
![]()
|
|
oczywiście zmiana tła
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:50 |