![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
chciałem zrobić przerwę na stronie wykluczając jeden adres: RewriteCond %{REQUEST_URI} !/przerwa.html RewriteCond %{REMOTE_ADDR} !^62\.189\.100\.2$ RewriteRule (^.*) /przerwa.html [L] i nie działa, zero reakcji, ip inny niż mój proszę o pomoc Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Kod !/przerwa.html Ujmij wyrażenie w nawiasy przed zanegowaniem. Po drugie: Kod RewriteRule (^.*) /przerwa.html [L] Nie kombinuj tak ze wzorcem; wystarczy kropka z gwiazdką. Daszek na początku, to zanegowanie. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szczerze mówiąc nie kumam jak to rozpisać bo mam zero doświadczenia z mod_rewrite
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 15:21 |