![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam kod w którym z bazy pobierane są wcześniej dodane rekordy. Mam je w tabelce ladnie pieknie i w jednej kolumnie sa checkboxy (miejsca na "fajke"). Jednak muszę jakoś im name="" poustawiać a skoro są przesyłane z bazy nie wiem jak. Chcę potem móc jakoś te name wykorzystać
![]()
Proszę o dokładną instrukcję gdyż coś czuję że będzie ciężko. Dałem pod name $wynik['id'] jednak potem gdy daję echo $wynik['id']; nic się nie wyświetla i nie wiem jak zrobić żeby każdemu checkboxowi w rekordzie dać nazwę którą potem mogę wyświetlić jako zmienną. jak nie wiecie o co caman to napiszcie ;D postaram sie lepiej wytlumaczyc -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 129 Dołączył: 10.01.2008 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Daj name="check[]" jako value ID lub coś innego, po stronie PHP $_POST['check'] będzie tablicą.
-------------------- Pomogłem? Kliknij przycisk Pomógł pod pomocnym Ci postem.
http://maxik.me/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 429 Pomógł: 195 Dołączył: 6.10.2008 Skąd: Kraków/Tomaszów Lubelski Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dałem tak jednak to nie dziala, co robie zle? Da sie potem przypisac kazdemu elementowi tablicy jakas wartosc? nawet potem gdy dodam rekord w panelu dodawania ona sie automatycznie przypisze?
sry ale zupelnie zzielenialem -------------------- O! Zimniok :P
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:50 |