![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam pytanko znacie jakieś PP Gdzie wyświetlam reklame google. Ktoś klika i otrzymuje za klik pieniązki. Znam google adsens a coś innnego ? Co polecacie? Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.09.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak reklamy Google, to tylko Google AdSense. Ale wszystkie inne wyszukiwarki mają podobne programy.
Sprawdź sobie w www.google.pl frazę "programy partnerskie". Ja korzystam z Novem i jestem zadowolony - różne metody rozliczania: za kliknięcia, za wykonanie konkretnych rzeczy (rejestracja, formularz kontaktowy), pieniądze płacą. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 21 Pomógł: 3 Dołączył: 4.07.2006 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli masz fajny serwis to polecam iBroker.pl
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 352 Pomógł: 9 Dołączył: 16.09.2005 Skąd: Rybnik Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki maskelyn spróbuję!
P.S Miela Google odpada. Ale Novem mam konto od dawna nie umiem zacząć a FAQ nie pomaga bardzo cięzko zapisac się do programów (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 14:46 |