![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 7 Dołączył: 3.08.2007 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
To skrypt, którego używam:
wywołuję go w ten sposób: a wynik wyświetla się tutaj bez przeładowania strony: No i działa pięknie pod FF, IE i Safari ale jak zrobić, żeby takie wywołanie zadziałało pod IE i Safari ?: W FF działa bez problemu a w IE wg mnie nie działa dlatego, że nie ma hrefa ... Jakieś pomysły ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 6 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie lepiej do zdarzenia onChange przy <select> dopisać jakaś funkcję która na podstawie wybranego pola wywoła funkcje strona(plik). Wiem że pod IE funkcja onChange działa prawidłowo na <select>, a na <option> różnie to bywa.
-------------------- App 4 You - Aplikacje internetowe
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@bazyliszek83 mam identyczny problem z tym ze nie jestem zabardzo obyty w JS
Jestes w stanie zaproponowac jakas implementacje ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 81 Pomógł: 6 Dołączył: 24.07.2007 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Piszę tak z "ręki" więc może nie wszystko działać ale idee przedstawie:
Taką prostą funkcję bym polecał. Tu oczywiście jest ona prosta bo w przedstawionym przykladzie strony są numerowane od 1 wzwyż.
Samego selecta bym widział tak. Nie wiem co to jest za funkcja select(this.value), więc ją zostawiłem w spokoju:) Powinno śmigać również pod IE. Jakby cos to piszcie... ![]() Ten post edytował bazyliszek83 18.03.2009, 08:52:58 -------------------- App 4 You - Aplikacje internetowe
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 142 Pomógł: 7 Dołączył: 3.08.2007 Skąd: śląsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pięknie śmiga
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 17.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dokładnie
![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 07:56 |