![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 3 Dołączył: 17.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szanowne grono PHP'owców
![]() Ostatnio porządkuję bazy danych po moim projekcie i postanowiłem udostępnić je wszystkim zainteresowanym tak w ramach tworzenia społeczności ![]() Tutaj znajdziecie dostępne bazy danych. Aktualnie są to najpopularniejsze zbiory imion, kodów pocztowych, państwa i coś co specjalnie opracowałem to połączenie kodów pocztowych z numeracją GUSu do symbolu miejscowości włącznie. Pragnę dodać, że tylko 0.05% danych nie dało się pokryć, a te ok. 600 rekordów to jest coś z czym mogę żyć ![]() Bierzcie i korzystajcie ![]() A tutaj można sprawdzić kody. Wszelkich dodatkowych informacji udzielam na maila. Pozdrawiam, Piotr Zaniewicz PS. Tak jak ktoś chciałby dać coś w zamian, oprócz dobrego słowa lub napiwku, to poszukuje osoby z weną na graficzne urozmaicenie portalu i mojej aplikacji. W grę wchodzi długoterminowa współpraca i może kiedyś będą z tego nawet jakieś pieniążki ![]() Ten post edytował peter_zan 2.06.2009, 08:19:59 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 37 Pomógł: 5 Dołączył: 3.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
serdeczne dzięki... przyda mi się chociażby baza kodów pocztowych...
P.S. jeżeli ktoś byłby zainteresowany mogę udostępnić rdzenie wyrazów niecenzuralnych (jeżeli ktoś chciałby wprowadzić gdzieś cenzurę wulgaryzmów) |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 19 Pomógł: 3 Dołączył: 17.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Baza została zaktualizowana w weekend.
Doszło ponad 4000 nowych kodów. Baza zawiera teraz 144893 rekordy oraz ma 100% zgodności z kodami PP. Zapraszam tutaj. Pozdrawiam, Piotr Zaniewicz Ten post edytował peter_zan 2.06.2009, 08:38:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.06.2025 - 00:57 |