![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 22.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam problem z wydaniem komendy z lini polecen tzn daje komend:komenda z ksiązki:
Kod mysqldump --opt baza(nazwa bazy danych) dostaję komunikat: got error 1045; Acces denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) when trying do connect mysqldumpHm,,,, dlaczego mi serwer odmawia połączenia? Jak łączę się komendą Kod bin\mysql -u root -p to bez problemu mam dojscie do bazy danych a tu mam problem....PozdrawiamWitam mam problem z wydaniem komendy z lini polecen tzn daje komend:komenda z ksiązki: Kod mysqldump --opt baza(nazwa bazy danych) dostaję komunikat: got error 1045; Acces denied for user 'ODBC'@'localhost' (using password: NO) when trying do connect mysqldumpHm,,,, dlaczego mi serwer odmawia połączenia? Jak łączę się komendą Kod bin\mysql -u root -p to bez problemu mam dojscie do bazy danych a tu mam problem....PozdrawiamP.S Problem rozwiązany, temat nieaktualny... Ten post edytował piotrino1 16.03.2009, 21:00:07 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 13:02 |