![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wyswietla mi blad polecenia
a wyglada ono tak :
nie wiem przeszukałem wiekszość tematów na forum poruwnałem i wyglada tak samo a mimo to wyrzaca mi bład forumularz jest taki bede wdzieczny za pomoc ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Po pierwsze powinno być raczej tak:
A po drugie to powinieneś wkleić nam ten błąd. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 19.06.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no ok działa ale mam pytanie czym to sie rózni ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapytanie SQL ma taką ogólną składnię: VALUES ('wartosc', 'wartosc2') więc jeżeli wstawiasz zmienne to powinno być VALUES ('$zm1', '$zm2') a żeby to zrobić całkiem poprawnie czyli konkatenować te zmienne to będzie tak: VALUES ('".$zm1."', '".$zm2."') więc miałeś odwrotną kolejność cudzysłowów ale do tego całe zapytanie objąłeś pojedynczym cudzysłowem zamiast podwójnym - obie te rzeczy trzeba było zmienić.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 18:31 |