![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, nie bardzo wiem jak się zabrać za to zapytanie.
Przykładowo mam kilkanascie kat newsow i chcialbym wybrac po jednym z kazdej kat po czym wyswietlic je jeden pod drugim (tytul). Moje pomysły są błędne i nie dają pożądanego efektu. Co użyć? Subselekty? Prosiłbym o obojętnie jaki przykład ale analogiczny do zakładanego. Dziękuję i pozdrawiam. -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może GROUP BY kat_id ?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 333 Pomógł: 16 Dołączył: 13.05.2008 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hm ;] właśnie "sęk" w tym że nie mam koncepcji więc prosiłbym o jakiś wzór, przykład.
Załóżmy że mamy w tabeli pola: tytul, tresc, kategoria. -------------------- Kliknij POMÓGŁ jeśli moja odpowiedź okazała się użyteczna!
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 03:10 |