![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Założyłem sobie autorespondera w serwisie freebot.pl, wszystko działa cacy tylko jest jeden problem. Subskrypcja przesyłana przeze mnie na konta gmailowe jest traktowana jako spam i nie mam zielonego pojecia dlaczego, nawet link aktywacyjny znalazl sie w spamie. Zapisalem sie z ciekawosci do subskrytpcji innej strony korzystajacej z freebota i bylo wszystko ok. Tylko u mnie problem.
Oczywiscie nie rozsylam spamu tylko normalny newsletter, ma ktos pomysl co moze byc nie tak ? Ten post edytował Lethys 15.03.2009, 22:22:56 -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
Serwer, z którego wysyłane są maile został w którymś momencie uznany za serwer rozsyłający spam i pewnie dodany do jakiejś czarnej listy
![]() Nie wykluczam innych przyczyn, ale ta, co podałem jest prawdopodobna. Pozdrawiam -------------------- To think for yourself you must question authority and
learn how to put yourself in a state of vulnerable, open-mindedness; chaotic, confused, vulnerability, to inform yourself. Think for yourself. Question authority. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:40 |