![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam problem tego typu iz chce na strone dodac system logowania wspoldzialajacy z systemem logowania na forum.Znalazlem taki skrpt.
Kod <?php define('IN_PHPBB', true); $phpbb_root_path = 'forum/'; //Sciezka do katalogu forum $phpEx = substr(strrchr(__FILE__, '.'), 1); include($phpbb_root_path . 'common.' . $phpEx); include($phpbb_root_path . 'includes/functions_display.' . $phpEx); //Sesje $user->session_begin(); $auth->acl($user->data); //Statystyki $total_posts = $config['num_posts']; $total_topics = $config['num_topics']; $total_users = $config['num_users']; $newest_user = $config['newest_username']; $newest_uid = $config['newest_user_id']; ?> <?php if ($user->data['is_registered']) { //Jezeli jestes zalogowany echo('Witaj '.$user->data['username'].'<br />'); } else { //Albo formularz echo('<form action="'.$phpbb_root_path.'ucp?mode=login" method="post"> Nazwa uzytkownika: <input type="text" name="username" id="username" /><br /> Haslo uzytkownika: <input type="password" name="password" /><br /> Zapamiętaj mnie: <input type="checkbox" name="autologin" /><br /> <input type="submit" name="login" value="Zaloguj" />'); } ?> Postów: <?php echo $total_posts; ?><br /> Tematów: <?php echo $total_topics; ?><br /> Użytkowników: <?php echo $total_users; ?><br /> Nowy: <?php echo $newest_user; ?><br /> jednak po wrzuceniu skryptu na strone pokazuje sie blad widoczny na mojej stronie http://mateusztraczewski.yoyo.pl . Jak widac na powyzszej stronie statystylki z forum dzialaja tylko nie mozna sie zalogowac i wyskakuje glupi error . Moja strona znajduje sie na tym samym serwerze co forum. Forum mozna zobaczyc na stronie http://mateusztraczewski.yoyo.pl/forum/index.php Mozecie mi powiedziec co nalezy zmienic w kodzie albo polecic lepszy kod, ktory zawiera system logowania do forum zamieszczony na stronie. Ten post edytował miszczu168 15.03.2009, 19:50:34 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 16:46 |