![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Walcze, walcze i nie moge zawalczyc :/ Problem polega na tym, ze: tworze tablice $users_array = array(); 1. Mam tablice wielowymiarowa, ktora uzupelniam w nastepujacy sposb:
Zaraz po "forze" tworze kolejnego do wyswietlenia tablicy (tak, zeby widziec, ze dobrze sie tworzy):
No i dostaje wynik:
juz nie wiem czy zamotalem sie w swojej glowie, czy juz za dlugo dzisiaj pisze.. ale ja nie wiem co jest nie tak.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kombinujesz troszke
![]()
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 11.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
z var_dostaje taka odpowiedz.. dlaczego kombinuje? Jak to latwiej zrobic? tzn. probowalem bez tablic wymiarowych, ale jakos nie udawalo mi sie :/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
to inne pytanie co chcialbys zeby w owej tablicy bylo zamiast tego co jest?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Musze nadac zmiennej id wartosc id przechowywana w tablicy i zmiennej name wartosc name.
tak, zeby np. wyswietlic: NAME: userd ID: 1 po to, zeby na podstawie tych zmiennych wywolywac funkcje, ktora bedzie tworzyc odpowiednie zapytania do bazy. czyli:
|
|
|
![]()
|
|
to prosciej mozesz to zrobic
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 22:28 |