![]() ![]() |
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%)
|
Witam.
Nie mam pojęcia ani pomysłu jak zrobić cos takiego że koleś ma opcje 10min, 20min, 30min, itp. i jak wybierze np. 10minut to widzi na stronie jak się czas odlicza ale nie może nic innego klikac i nic zmieniać. Cos jak w grach typu bitefight, metaldamage. Myślałem że zrobie to tak zapis do bazy godzina , minuty , sekundy i drugi zapis też z czase o której to sie ma skończyć. Czy cos takiego wypali? |
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
Nie wystarczy zapis o której ma się skończyć?
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 278 Pomógł: 3 Dołączył: 28.06.2008 Skąd: PL Ostrzeżenie: (0%)
|
i to by było takie proste? wpisze o której ma się kończyc i tyle? To jak tak to dzięki
|
|
|
|
|
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%)
|
No a potrzebujesz poza tym innej informacji? Wystaczy, że gdy ktoś będzie chciał coś zrobić to porównasz obecny czas z czasem zakończenia blokady i jeżeli < to nie zezwalasz...
Chyba, że potrzebujesz informacji o tym jakie czasy ktoś miał wybrane, no to wtedy czas początku i rodzaj blokady - z tego wynika czas zakończenia. |
|
|
|
|
|
|
|
dzięki już teraz wszystko wiem jak to juz dalej zrobić
Dzięks |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Aktualny czas: 25.12.2025 - 04:24 |