![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Jestem początkującym w php i chciałbym aby ktoś mi sprawdził czego mi tu brakuje mam taki prosty formularz z textarea no i oczywiście dwa problemy z tym, po pierwsze co zrobić aby po wejściu na stronkę nie pojawiał mi się od razu tekst nie wypełniłeś formularza, a po drugie dlaczego po wysłaniu formularza wszystko się elegancko zapisuje w bazie danych i wysyła a gdy odświeżę strone to w bazie danych znowu zapisuje się ten sam rekord pomimo że pole formularza jest już puste i nie wciskam akceptuj Z góry dziękuje za waszą wyrozumiałość i pomoc
a oto i formularz -------------------- Zapraszam na swoją stronkę - przyjazny-warsztat.pl wszystkich zmotoryzowanych
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 28 Dołączył: 2.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 12 Pomógł: 0 Dołączył: 12.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki działa ale dalej dodaje rekord do bazy jak dam odśwież strone jak temu zapobiedz
-------------------- Zapraszam na swoją stronkę - przyjazny-warsztat.pl wszystkich zmotoryzowanych
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 144 Pomógł: 28 Dołączył: 2.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki wszystko już hula jak należy chłopie jesteś wielki
-------------------- Zapraszam na swoją stronkę - przyjazny-warsztat.pl wszystkich zmotoryzowanych
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 00:23 |