![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam formularz do wyświetlania wydarzeń w poszczególnych dniach tygodnia. Dla poszczegolnych dni wszystko działa ok ale chciałbym zrobić opcje "wszystkie" i nie wiem co wpisac w value pola wszystkie w formularzu ;/ probowalem zostawic puste ale nic nie dało. Jakies pomysły?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 349 Pomógł: 72 Dołączył: 22.01.2008 Skąd: Wadowice/Oświęcim Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A my wróżki,że mamy wiedzieć jaki kod masz do pobierania ??Może byś go podał,co
![]() Spróbuj w formularzu :
to ci pokaże wszystkie rekordy z tabeli. edit. Teraz nie wiem czy dobrze zrozumiałem ![]() Ale jeśli chcesz wyświetlić wszystko,to po prostu nie dawaj żadnego warunku.W formularzu : skrypt :
Ten post edytował k_@_m_i_l 14.03.2009, 23:41:51 -------------------- "PHP to człowiek. MySQL to również człowiek."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 82 Pomógł: 9 Dołączył: 9.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wpisanie tylko cos w pole value ci nie wystarczy, jesli pobierasz wydarzenia z bazy danych to wtedy jeszcze zostaje ci zmiana zapytania
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sry
![]() tu sam formularz pewnie mało interesujace:P no i plik php co wyswietla wpisy
/edit aha czyli musze zrobic cos w stylu If ".$_POST[dzien]." = wszystkie to wyswietl wszyskie else to co mam na gorze ta? ![]() /edit Wyszło ![]() Ten post edytował Manifested01 14.03.2009, 23:42:40 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:41 |