Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [Skrypt] System oceniania i licznik
xolose

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

witajcie!
mam pewien problem. chcialbym zrobic tak by na mojej stronie była sobie jakaś tam recenzja np. gry. wchodzisz w tę recenzję i tam jest "recenzja czytana była już: {LICZBA} razy - przy tym trzeba wykorzystac chyba licznik? pomozcie !!

mam tez drugi problem. chcialbym aby kazda recenzja miala system oceniania, np. ocen tę recenzje, (obok by byl pasek z liczbami od "1" do "10"). i aby mozna bylo zalogoswac... i by bylo przy tej recenzji - "ogólna ocena: (np.) 8.1" smile.gif)

umiecie takie coś zrobic?? prosze o szybka odpowiedz i pomoc. takze piszcie na moj numer gg 1666244 ^^ ale dobrze by bylo gdybyscie pisali tu w postach smile.gif dzieki z gory.

robert

--------------------
moje gg 1666244 email xolo1@interia.pl ...
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi (1 - 1)
djpeterek

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

ja jak czytałem regulamin to mi się żuciło cos takiego na oczy
Cytat
pomozcie !!  
umiecie takie coś zrobic?? prosze o szybka odpowiedz i pomoc. takze piszcie na moj numer gg 1666244 ale dobrze by bylo gdybyscie pisali tu w postach smile.gif dzieki z gory.  
robert
po pierwsze kolego najpierw zastanów się 10 razy za nim coś napiszesz bo twój post jest bez sensu poprostu chcesz gotowca a nawet nie próbowałeś poszukać takiego skryptu czy jest gdzieś do sciągnięcia ale wolałeś odrazu na forum z tym polecieć bo tam dają gotowca wystarczy że powiesz coś to się odniose do pewnej zeczy
Cytat
Mówisz i Masz
i nigdy nie pisz pomóżcie z !! bo ci się spieszy napisz post ładniej bez chcenia gotowca inaczej administrator ci zablokuje wypowiedz ja bym na jego miejscu tak zrobił biggrin.gif

--------------------
Warsztat: Apache: 1.3.29 | MySQL: 3.23.58 | PHP: 4.3.4 | phpMyAdmin: 2.5.4
Narzędzia: Notatnik 0.1 - Photoshop 7.0
Go to the top of the page
+Quote Post

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:57