![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 11.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witajcie!
mam pewien problem. chcialbym zrobic tak by na mojej stronie była sobie jakaś tam recenzja np. gry. wchodzisz w tę recenzję i tam jest "recenzja czytana była już: {LICZBA} razy - przy tym trzeba wykorzystac chyba licznik? pomozcie !! mam tez drugi problem. chcialbym aby kazda recenzja miala system oceniania, np. ocen tę recenzje, (obok by byl pasek z liczbami od "1" do "10"). i aby mozna bylo zalogoswac... i by bylo przy tej recenzji - "ogólna ocena: (np.) 8.1" ![]() umiecie takie coś zrobic?? prosze o szybka odpowiedz i pomoc. takze piszcie na moj numer gg 1666244 ^^ ale dobrze by bylo gdybyscie pisali tu w postach ![]() robert -------------------- moje gg 1666244 email xolo1@interia.pl ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 101 Pomógł: 0 Dołączył: 10.10.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja jak czytałem regulamin to mi się żuciło cos takiego na oczy
Cytat pomozcie !! po pierwsze kolego najpierw zastanów się 10 razy za nim coś napiszesz bo twój post jest bez sensu poprostu chcesz gotowca a nawet nie próbowałeś poszukać takiego skryptu czy jest gdzieś do sciągnięcia ale wolałeś odrazu na forum z tym polecieć bo tam dają gotowca wystarczy że powiesz coś to się odniose do pewnej zeczy umiecie takie coś zrobic?? prosze o szybka odpowiedz i pomoc. takze piszcie na moj numer gg 1666244 ale dobrze by bylo gdybyscie pisali tu w postach ![]() robert Cytat Mówisz i Masz i nigdy nie pisz pomóżcie z !! bo ci się spieszy napisz post ładniej bez chcenia gotowca inaczej administrator ci zablokuje wypowiedz ja bym na jego miejscu tak zrobił ![]() -------------------- Warsztat: Apache: 1.3.29 | MySQL: 3.23.58 | PHP: 4.3.4 | phpMyAdmin: 2.5.4 Narzędzia: Notatnik 0.1 - Photoshop 7.0 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 14:57 |