![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 26.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam system oparty na symphony do tej pory działał bez zarzutu na moim serwerze, przeniosłem go do jednej z firm hostingowych zgrałem wszystkie pliki zaimportowałem bazę. Staram sie go odpalic i pojawia się problem
Application error symfony application failed to start properly" logi pokazują coś takiego Premature end of script headers: /home/public_html/rezerwacje/web/index.php SoftException in Application.cpp:252: File "/home/public_html/rezerwacje/web/index.php" is writeable by group |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przerabiałem coś podobnego kilka dni temu
też miałem "is writeable by group" zmień chmod pliku index.php dla grupy i powinno działać w moim przypadku musiałem jeszcze zmieniać atrybuty pozostałych plików w katalogu web teraz dokładnie nie pamietam na jakich się skończyło 705 chyba (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif) tak przy okazji przypomne, aby katalog cache ustawić 777 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 22:11 |