![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taka klasę tworzącą pole Radio:
Chciałbym ,aby utworzone pola radio były dodawane listy , z której można by było wybrać tylko jedne pole. Niestety nie mam pojęcia jak ;/ Próbowałem dodac nową klase ListaRadio i do niej przekazac pola z klasy Radio,ale nie wyszlo ;/ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sugeruję żebyś bardziej starannie opisał swój problem, w szczególności co chcesz osiągnąć. Napisałeś
Cytat Chciałbym ,aby utworzone pola radio były dodawane listy , z której można by było wybrać tylko jedne pole. ale jest to niezrozumiałe i ma błędy.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tworze najpierw 2 pola radio np : mężczyzna, kobieta , następnie chce je dodać do jakiejś listy np. Płeć, w której będą mi się oba wyświetlały i będę mógł zaznaczyć tylko jedno z nich.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Utworzenie klasy ListaRadio to nie jest złe rozwiązanie. Wewnątrz listy, w zależności od podanych jej parametrów, tworzyłaby sobie ona odpowiednią ilość obiektów Radio.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 12:20 |