![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 178 Pomógł: 51 Dołączył: 7.01.2009 Skąd: Gdańsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Myślę że dział wybrałem dobry. Posiadam stronkę, na szablonie gamberetto. Linki w htmlu po lewej stronie. Na środku, chiałbym umieścić LOGO firmy, lecz gdy najedziesz na link, np. bizuteria, LOGO firmy (np. 300x300) zmieni się w animację flasha o nazwie bizuteria.flv. Taką animację mam już przygotowaną, również logo, oraz linki (zwykłe a href). Niestety nie znam się tak dobrze na JS, żebym umiał stworzyć kod zarządzajacy trzema linkami i trzema animacjami oraz obrazkiem. Od razu widzę tutaj możność zastosowania jakiegos ładownika (w js?) który by ładował na starcie stronki animacje i logo oraz wczytywał html. Czyli, potrzebuję i proszę o: - kod "ładownika" strony + możliwość dodania animacji - kod "zmieniarki" animacji - gdy myszka na żadnym linku wyswietl w ramce tlo.jpg, gdy myszka na bizuteria.php wyswietl w ramce bizuteria.flv itd. Z góry dziękuję za pomoc i wyrozumiałość. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.08.2025 - 06:43 |