![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A więc tak mam forum i podczas logowania założyłem kilka dodatkowych pozycji i teraz chciałbym żeby te dane wyświetlały mi się pod awatarami znalazłem już sobie miejsce w którym to wkleić teraz tylko mam pytanie jak wywołać pola z tabeli ale wywołać tak aby każdemu użytkownikowi podstawiały się jego dane?
Ten post edytował KotekMK 16.03.2009, 13:53:41 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Zmodyfikować szablon i jeżeli nie ma tego pola które chciales to ->
Poszukaj kodu który odpowiada za pobranie danych uzytkownika i dodaj nowa kolumne. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 55 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem to wszystko i np. pole ilość postów skopiowałem i wstawiłem pod lun awatara powtórzyłem... ale moje pola które dodałem do profilu nie wiem jak dodać:(
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
my też.
Ale jak pokażesz co zrobiłeś to może coś poradzimy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Przede wszystkim, dobrze by było wiedzieć, jaki to skrypt forum.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Forum to ogólnie dodatek do Joomli o nazwie fireboard:) i chciałem je trochę zmodyfikować aby lepiej wyglądało szukałem pomocy kto by mi pomógł ale 0 odzewu więc postanowiłem sam działać. Poaiwdzcie co wam potrzebne żeby mi doradzić?
Ogólnie problem mam tutaj opisany: http://forum.php.pl/index.php?showtopic=11...mp;#entry577014 ale tak jak powiedziałem zacząłem sam działać i zacząłem od szukania jak się wywołuje dane z bazy nie wiem czy idę dobrym tropem. A tu jeszcze link do jednego z postów na forum moim: http://audimalbork.cba.pl/index.php?option...mp;id=2786#2786 Ps. nie wiem czy to się przyda ale jedne z danych które chciał bym wstawić znajdują się w Bazie MySql w tabeli comprofiler / cb_nadwozie (nadwozie posiadanego auta) ![]() ![]() Ten post edytował KotekMK 11.03.2009, 22:05:49 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 18:09 |