![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Mam Pytanie.
Jak można zrobić na stronie (mam strone w PHP), żeby logo sie nie odświeżało jak zmieniam na inna zakładke, bo mam logo we flashu i to bardzo denerwujace jest. Czekam na odpowiedz, Dziekuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
możesz dać reszte zawartośći do ramki(proste rozwiązanie i nie zbyt fachowe) albo strone zrobić na ajaxie ;]
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 10.03.2009 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale poprostu chce zeby logo sie nie odświezało razem ze strona to nie możesz podać jakiegoś gotowego kodu?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat ale poprostu chce zeby logo sie nie odświezało "Po prostu" tego się nie da zrobić. Ten post edytował Foxx 10.03.2009, 20:18:46 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 447 Pomógł: 191 Dołączył: 26.03.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale jeśli klikasz w jakiś odnośnik to sie strona od nowa ładuje... więc trzeba strone tak zrobić żeby ci sie nie odświeżała całą strona tylko jej część, osiągnąć to możesz za pomocą ajaxa, no i ewentualnie js
-------------------- :)
|
|
|
![]()
|
|
a ja wiem że się da tylko zapomniałem kodu dlatego tu pytam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 896 Pomógł: 76 Dołączył: 15.11.2003 Skąd: Sosnowiec/Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat a ja wiem że się da Napisali Ci, że się da, ale nie "po prostu". Dostałeś konkretne porady. Nie ma na to rady w postaci 2 linijek w PHP. Cytat zapomniałem kodu Szybciej przecież sobie "przypomnisz" niż ktoś specjalnie dla Ciebie napisze całość ![]() Ten post edytował Foxx 10.03.2009, 20:23:07 |
|
|
![]()
|
|
heh, właśnie widze, po co jest to forum, jak nawet pomóc nie umiecie?, Masakra...
Wszyscy się tak wymądrzaja a nic nie wiecie... Ten post edytował Stary~ 10.03.2009, 20:24:01 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
gotowca nikt ci nie da.
//Wszyscy się tak wymądrzaja a nic nie wiecie... Wiemy , ale nie jesteśmy wolontariuszami . w 1 poście dostałeś odpowiedź co do swojego pytania. Chcesz gotowca? Giełda ofert czeka ![]() |
|
|
![]()
|
|
Tak strone na ajaxie bede robil jak juz mam gotowa, nie znacie odpowiedzi to nie piszcie proste...
|
|
|
![]()
|
|
Coś jest dla Ciebie niejasne w poprzednich postach, bo nie kumam?
Wczytaj się dokładnie. |
|
|
![]()
|
|
Po prostu chce dostać jakiś kod PHP bo napewno jakiś jest.
Nawet na tym forum mi ktoś go podał, nie dawno ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
Skoro ktoś ci już podał to po co dajesz nowy temat?
Poszukaj w swoich wcześniejszych zamiast spamować . |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Po prostu chce dostać jakiś kod PHP bo napewno jakiś jest. Nawet na tym forum mi ktoś go podał, nie dawno ![]() To sobie poszukaj. Jeżeli znasz rozwiązanie tylko go "nie pamiętasz" to pomedytuj i sobie przypomnij. Swoją drogą to mi się wydaje, że to powinno zostać załatwione po stronie samego Flasha, a nie PHP. |
|
|
![]()
|
|
Gościu tego tematu już nie ma, bo patrzyłem.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat to nie możesz podać jakiegoś gotowego kodu? Nie, nie może. Było już wiele podobnych tematów. Szanuj nasz czas tym bardziej, że dostałeś już parę sugestii. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 09:04 |