![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 4 Dołączył: 13.01.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taką funkcje która pobiera rekordy z pliku xml i wyświetla w shoutboxie - tworzy uproszczoną na maxa tabelkę z pobranymi wiadomosciami.
i - pod FF - działa, pod operą działa - pod ie8.0 - powiedzmy że działa są problemy małe - ale jakoś to wygląda natomiast pod ie6 i ie7 - totalna masakra wogóle nie czyta styli i wszystko się rozsuwa - ale tekst pokazuje, przy próbie zapisu strony - wyświetla błąd brakujących plików, nie da się dać podglądu źródła (po prostu nic się nie dzieje)... no i nie zgłasza żadnych błędów ktoś ma jakiś pomysł co jest nie tak? albo zna jakieś dobre narzędzie do debugowania js pod ie... pozdrawiam
Ten post edytował ChrisB 10.03.2009, 14:37:59 -------------------- gragieldowa.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat albo zna jakieś dobre narzędzie do debugowania js pod ie... CompanionJS Cytat no i nie zgłasza żadnych błędów ktoś ma jakiś pomysł co jest nie tak? Próbowałeś komentować poszczególne linijki? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 4 Dołączył: 13.01.2004 Skąd: Bielsko-Biała Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za linka do debugera
nie, nie próbowałem komentować po linijce jeszcze - i jakby było możliwe to chciałbym tego uniknąć - bo mam ie 8.0 pod którym działa i chwilowo nie mam nigdzie pod ręką komputera ze starym ie... -------------------- gragieldowa.pl
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Po co Ci osobny komp? IETester.
![]() Z tego, co pamiętam, to nawet tego samego producenta, co CompanionJS. -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
dzięki za linki - naprawdę pomocne
![]() znalazłem przyczynę - ie <8.0 źle obsługuje setAttribute x.x na razie to oleje, może kiedyś to poprawię, albo poczekam aż wszyscy 8.0 będą używać:D -------------------- gragieldowa.pl
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 21.06.2025 - 02:08 |