![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 43 Pomógł: 1 Dołączył: 25.01.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witajcie, piszę tutaj bo to forum chyba ma najbardziej znających się użytkowników w necie
![]() A mianowicie, szukam nie drogiego serwera z obsługą WillCard, okazało się że nie każdy usługodawca chce włączyć taką usługę... Zrobiłem całkiem fajny skrypt aliansów, ale nawet nie mam okazji go przetestować, bo mój hostingodawca, nie włączy usługi WillCard, pies go ***** ![]() Dla tego prośba do was, o link do dość taniego i dobrego hostingu z willcard. Jeszcze jedno, czy wie ktoś jak sprawdzić na jakim serwerze znajduje się strona www? ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 333 Pomógł: 137 Dołączył: 25.03.2008 Skąd: jesteś?? Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Webhost.pl Tanio i porządnie... ;]
pomyślał bym nad sprawdzeniem domeny w who.is -------------------- Mój blog - o wszystkim i niczym ale zazwyczaj związane z informatyką! ;-)
Githube Usługi spawalnicze i monterskie | Park linowy Lublin i Okunince |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 43 Pomógł: 1 Dołączył: 25.01.2009 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
![]() oczywiście "pomógł" już kliknąłem ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 161 Pomógł: 9 Dołączył: 14.07.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam hosting w linuxpl.com. I mają tam wilcard. Też używam.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 170 Pomógł: 4 Dołączył: 11.08.2006 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
ja tez mam w linuxpl.com i uzywalem, sprawowalo sie bardzo dobrze
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Hostingi, to nie ten wątek.
Dostał już rozwiązanie, wystarczy. ![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Słyszałem o linuxpl.com, podobno rzeczywiście warto, ps. Podziękowałem za adres do sprawdzania hostingu, ale adresy www serwerów możecie podawać... Jeszcze nie wybrałem serwera
![]() Wacham się między linuxpl.com a ovh.pl ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 04:54 |