![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pilnie poszukuje hostingu na którym bez problemu bedzie działał moj system napisany w php, używam w nim ajaxów i dość częstych zapytan do bazy danych z interwałem okolo 1 sek do 3 sek. Ponadto tez wykorzystuje okresowo wykonywany skrypt z crona. Czy zna ktos jakis hosting ktory to by mi pociagnał
![]() Z góry dzięki za pomoc. Piotrek |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 658 Pomógł: 37 Dołączył: 4.06.2005 Skąd: Wawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
www.ovh.pl
www.home.pl www.nazwa.pl Będzie działać bez problemów ![]() Pozdrawiam Redelek -------------------- Pozdrawiam
Piotrek R |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 27.05.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a nie wiesz moze czy nie bedzie problemu z zajętością CPU bo obecnie u mojego hostingowca zajmuje ponoc do 30% a moge max 2%;]
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Jest przyklejony temat o hostingu.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:07 |