Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> [www] Bardzo prosty skrypt turystyczny
alejandro

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Witam, chciałbym przedstawić skrypt turystyczny, który wykonałem w PHP i MySQL. Wybranych technologii uczę się od ok. 3-4 miesięcy i jest to moja pierwsza tego typu aplikacja. Oczywiście zdaję sobie sprawę, że w porównaniu z większymi systemami nie ma co się równać. Skrypt był pisany w pośpiechu i jeśli chodzi o całość(funkcjonalność, działanie, kod php itp.), to jestem średnio zadowolony z mojej pracy. Aplikację będę chciał ulepszać ale póki co w ramach dalszej nauki planuje napisać skrypt do sprzedaży ubrań online... uważam, że jest to dziedzina troszkę mniej skomplikowana od turystyki. Zapraszam do testowania pod adresem: http://roma2009.ovh.org/ - oczywiście jeśli macie cierpliwość... troszkę to wolno chodzi... ale już sam nie wiem czy to moja wina czy serwera sad.gif Chciałbym jeszcze dodać, że skrypt był pisany w ramach nauki a nie z myślą, że mógłbym go sprzedać.

Do administracji możemy się dostać klikając link "Administracja" w topie.. login i hasło: admin

Pracownicy mają swój dział pod linkiem "Pracownicy" w topie.. login i hasło: pracownik

Oraz klienci... Link "Logowanie" w menu.. login i hasło: klient

P.s. Do skryptu dodałem jeszcze listę uczestników dla wybranej wycieczki oraz do faktur cenę netto bo nie było... niestety jeszcze nie umieściłem aktualizacji na serwerze... Postaram się to zrobić w najbliższym czasie.

P.s.s. Zdaję sobie sprawę, że nie wszystko jest zrobione tak jak powinno być. Dlatego proszę Was o ocenę.

Podrawiam
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
1 Użytkowników czyta ten temat (1 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 19.08.2025 - 23:56