![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
eee, czy wam Google też dla każdej frazy w wyszukiwarce wywala:
Cytat ... ale Twoje zapytanie przypomina automatyczne żądania generowane przez wirusy komputerowe lub aplikacje typu spyware. W trosce o bezpieczeństwo użytkowników nie możemy go zrealizować. czy to tylko mnie Google uważa za niebezpiecznego ? -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
mi działa,
ty wirusie ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 690 Pomógł: 81 Dołączył: 6.04.2005 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak wykonujesz duzo zapytan w krotkim czasie to G. Cie blokuje, tak sie bronia przed softem, ktory pobiera sobie wyniki i je parsuje w zbyt duzych ilosciach
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 2 033 Pomógł: 290 Dołączył: 21.12.2007 Skąd: Łódź ![]() |
Dobra, juz jest spoko, samo się naprawiło...
Ciekawe... @bełdzio - wiem takie rzeczy, wierz mi, nie leciałbym na forum z taką pierdołą. Błąd wyskoczył nagle, dla jednej frazy, konkretnie "dbm" (prosty system bazodanowy dla Linuksa, dla niezorientowanych), a potem już dla każdej frazy - "ala ma kota" , "news" , "test" , "blabla" i to mnie zmyliło; do tego przypomniała mi się ostatnia awaria, gdy Google oznaczało wszystkie strony w wynikach wyszukiwania jako niebezpieczne. Wolałem sprawdzić. Dzięki za pomoc. -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 890 Pomógł: 339 Dołączył: 14.12.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@blooregard: mozliwe ze maja taka funkcjonalnosc, mi sie kiedys tak wykrzaczalo dla "phpinfo" i 100 wynikow na strone.
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Cytat Używasz proxy? Nie, w tym przypadku nie używałem. Generalnie proxy uzywam tylko w określonych sytuacjach i nigdy nie jest to korzystanie z google. Cytat mozliwe ze maja taka funkcjonalnosc, mi sie kiedys tak wykrzaczalo dla "phpinfo" i 100 wynikow na strone. Bardzo możliwe. Generalnie sytuacja była zaskakująca, co w połączeniu ze wspomnianą przeze mnie wcześniejszą awarią skłoniło mnie do napisania tego posta. Jak widać, "z igly widły" ![]() -------------------- Life's simple... You make choices and don't look back...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Wystarczy, że jest w sieci osiedlowej i już zwiększa się prawdopodobieństwo.
![]() -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.06.2025 - 15:59 |