![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 2 Dołączył: 27.01.2009 Skąd: Warszawa, Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Naprawdę nie wiem jak to zrobić... Bo chcę wysłać te maile, ale naprawdę nie mam pojęcia, zawsze skrypt przerywa i nie wyślę jednym strzałem funkcją mail(); do 30k osób.
Jakieś sposoby? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 8 989 Pomógł: 1550 Dołączył: 8.08.2008 Skąd: Słupsk/Gdańsk ![]() |
Zapisujesz je w bazie i wysylasz serami po iles tam co minute. (cron)
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 385 Pomógł: 48 Dołączył: 23.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
albo utwórz kolejkę wiadomości
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Było już nieraz na forum, poszukaj.
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 90 Pomógł: 2 Dołączył: 27.01.2009 Skąd: Warszawa, Mazowieckie Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A istnieje jakiś program (skrypt) gotowy? Mam zrobione pętlą while, ale 30000 tysięcy wali jeden po drugim. Jest to na moim dedyku mogę ograniczenia wszystkie wyłączyć (tylko jakie?). Albo jak się operuje tym LIMIT 0, 100 ? pierwsza cyfra za co odpowiada i za co druga?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Cytat Jest to na moim dedyku mogę ograniczenia wszystkie wyłączyć (tylko jakie?). Nie wyłączysz ograniczeń panujących na innych serwerach. Niektóre po prostu banują, jeśli wyślesz im za dużo maili naraz. Cytat Albo jak się operuje tym LIMIT 0, 100 ? pierwsza cyfra za co odpowiada i za co druga? A może byś tak wykazał odrobinę samodzielności i poszukał? -------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:15 |