![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Słuchajcie (tzn. czytajcie) mam problem dotyczący pozyskania jakiegoś darmowego skryptu, który obsługiwałby link sponsorowane, tak jak ma to miejsce na webhelp.pl - z tym, ze niekonicznie z obsługą SMS - naprawdę bedę wdzięczny, jak ktoś mnie oświeci - bo wierzcie mi - cięzko to znaleść - krąze po wszystkich polskich witrynach webamsterskich bez efektu - wyszukiwarki też milczą - dzięki -------------------- To co trudne, może okazać się proste i na odwrót...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Prawdobodobnie nie znajdziesz takiego skryptu za darmo. Możesz zamówić u jakiegoś specjalisty w php lub sam go napisać.
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
MarcinJarek: masz [b]upomnienie. To już któryś Twój post o treści "nie znajdziesz, poproś kogoś o napisanie".
Takie nabijanie postów nie jest mile widziane na tym forum. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 104 Pomógł: 0 Dołączył: 26.10.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wybacz Panie scanner ale ja nie nabijam postów.Ja tylko poinformowałem autora tematu, że nie znajdzie bo sam kiedyś szukałem.Teraz Pan mnie bezkarnie oskarżył o nabijanie postów.Wypraszam sobie!
-------------------- ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 59 Pomógł: 0 Dołączył: 11.03.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ja tez szukałem ale nie znalazłem
![]() -------------------- polo36@wp.pl napisz do mnie
1459414 mój nr gg |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 00:56 |