![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 56 Pomógł: 2 Dołączył: 20.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
Uzywam symfony 1.2.4 a zatem i propela 1.3 i chcialem zkozystac z nested tree do generowanie kategorii na stronie i mam problem z tym:( obecnie mam w bazie taka strukture (wzorujac sie na przykladach ze strony propela): id | name | lft | rgt | scope | 1 | Top | 1 | 6 | 1 | 2 | komputery | 2 | 3 | 2 | 3 | Monitory | 4 | 5 | 2| w akcji mam
gdzie klasa myMenuOutput jest postaci:
Czyli dokladnie tak jak w przykladach na stronie propela. W widoku chce wyswietlic wszystkie kategorie i podkategorie:
I tu pojawia sie problem. Mianowicie wyswietlana jest tylko glowna kategoria "TOP". Czy kto juz walczym z tym zaganieniem w nowym symfony?? Prosze o pomoc. Udalo mi sie rozwiazac problem. Temat zamkniety. Oto poprawne dane: Blad w scope. id | name | lft | rgt | scope | 1 | Top | 1 | 6 | 1 | 2 | komputery | 2 | 3 | 1 | 3 | Monitory | 4 | 5 | 1| oraz
Bledny type przekazywanego parametru do konstruktora. Ten post edytował prohol 5.03.2009, 13:36:21 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 00:56 |