![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Jak wiadomo osadzanie czcionek jest beznadziejne i praktycznie nie możliwe aby działało uniwersalnie, ponieważ dla każdej przeglądarki inaczej osadza się czcionkę, a przy nie których przeglądarkach w ogóle się nie da ![]() Więc pomyślałem, że mając plik czcionki, będę generował sobie obrazek przy pomocy PHP z napisem w tej czcionce. Moje pytanie: Czy takie coś jest możliwe? Jeżeli tak to jak to się robi ![]() Pozdrawiam, Łukasz. -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 656 Pomógł: 3 Dołączył: 26.10.2005 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale bajer, dzięki
![]() nie wiedziałem, że pójdzie tak gładko ![]() -------------------- zmoderowano - waga i rozmiar
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 17 Dołączył: 18.07.2007 Skąd: Białystok Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hehe, potrzeba matką wynalazku
![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 12:33 |