![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Drodzy koledzy chciałem zapytać jak zrobic aby po załadowaniu zawrtosci strony wyswietlił się obrazek wg schematu galeri lightbox. Nie znam sie na tym wiec prosze o wskazówki. Wiem że trzaba by cos wrzucić do OnLoad ale nie mam koncepcji - moje próby zakończone niepowodzeniem :| z góry Dziękuje ! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
Najprościej będzie tak:
Kod document.getElementById('identyfikatorPierwszegoHrefa').click();
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 27.11.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod <script> function odpal() { document.getElementById('pierwszy').click(); } </script> potem w body Kod <body OnLoad="javascript:odpal()"> i w kodzie mam link Kod <a href="images/sklep/chrzan_01_big.jpg" rel="lightbox[roadtrip]" id="pierwszy" > czy to ma tak być ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 15 467 Pomógł: 1451 Dołączył: 25.04.2005 Skąd: Szczebrzeszyn/Rzeszów ![]() |
A nie możesz po prostu sprawdzić...?
-------------------- ![]() ZCE :: Pisząc PW załączaj LINK DO TEMATU i TYLKO w sprawach moderacji :: jakiś błąd - a TREŚĆ BŁĘDU? :: nie ponaglaj z odpowiedzią via PW! |
|
|
![]()
|
|
![]() nie pisałbym gdybym nie sprawdził i nie robi to :| i chyba Kod function odpal() { document.getElementById('pierwszy').click(); } takie cos nie robi pod foxem. W exporer jak podepne funkcję pod buttona to działa ładnie ale w onload nie. w foxsie pod buttonem nie działa. dzieki |
|
|
![]()
|
|
A co w konsoli błędów?
|
|
![]()
|
|
w exporer
'undefined' jest pusty lub nie jest objektem ale z buttona się odpala w foxsie document.getElementById("pierwszy").click is not a function z buttona sie nie odpala wyczytałem ze ten .click nie robi pod foxem :/ probuje i nic jakos nie wychodzi trzeba chyba to przeniesc do działu przedszkole ![]() jak <a href=.... jest bez Kod rel="lightbox[roadtrip] to w explorer działa ale zupełnie nie oto mi chodzi ![]() w foxsie nie działa nic Ten post edytował misior77 4.03.2009, 21:00:22 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 05:26 |