![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 18 Pomógł: 0 Dołączył: 25.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam drobny problem z reakcją strony na przycisk. Mam formularz, w którym podaje się maila oraz jest przycisk wyślij. Przycisk i pole do wpisywania: Kod <form action="" method="POST"> <span class="style1">wpisz e-mail:</span> <input tabindex="2" id="user_password" name="mail_to" maxlength="45" size="43" class="form" type="text" style="height:30; font-size:18px" /> <br><br><br /> <input class="mkj" type="submit" value="Wyślij" style="font-size:18px; font:bold "/> </form> W tym samym pliku mam również wpleciony kod php: Kod if (isset($_POST['mail_to'])){......... wówczas wyśle maila Moje pytanie brzmi co należy dodać aby po kliknięciu na przycisk wyślij (po jego kliknięciu pojawia się nowa strona z komunikatem, że mail jest wysyłany, a jak skończy wysyłać, wyświetli się że strona, że już wysłano) echo nie wchodzi w grę ponieważ chcę aby komunikat był wyświetlany na innej stronie już bez formularza i innych rzeczy, które są widoczne na początku. Dzięki za pomoc! |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:23 |