![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.09.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Pilnie poszukuję programisty stron internetowych. Posiadam ogromną liczbę zleceń, wiele podpisanych już umów i mogę zapewnić stałą pracę. Liczy się dla mnie wysoka jakość wykonania i terminowość. Zapewniam możliwość pracy w biurze lub zdalnie. Proszę o kontakt na mail praca@meethod.pl lub telefonicznie na nr 788625447. Mile widziane będzie przedstawienie kilku prac i średnia ich wycena. (Proszę brać pod uwagę, że mogę takich prac dać nawet 2 tygodniowo!) Możliwość korzystania z gotowych CMS (też naszych własnych). Zapewniam możliwość pracy w biurze jak i w domu - pod warunkiem terminowości. PROSZĘ NIE WYSYŁAĆ LISTÓW MOTYWACYJNYCH! NIE POSZUKUJE HANDLOWCÓW TYLKO PROGRAMISTÓW! Chętnie też przyjmę osoby młode, które chcą zdobyć doświadczenie pracy w agencji. Nie wymagam, doświadczenia z innych agencji. Pozdrawiam i czekam na poważne oferty. Tomasz Bzymek Meethod ul. Legionów 122d 26-110 Skarżysko-Kamienna tel. 788 625 447 -------------------- Tworzenie stron internetowych
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 202 Pomógł: 117 Dołączył: 13.04.2007 Skąd: 127.0.0.1 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Oferta niezgodna z regulaminem działu Praca Oferowana, przenoszę na Poszukuję. Wróci na miejsce po uzupełnieniu posta o brakujące informacje.
Pozdrawiam! -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 09:19 |