![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 3.03.2009 Skąd: WLKP Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A wiec mam plik pudi.php i chce żeby mi go zapisało jako np w folderze /gg/
Bardzo proszę o pomoc bo nie wiem jak to zrobić A i żeby za każdym wypełnieniem był nowy plik z linkiem i link sie wyświetlał na końcu Kod <?php /********************************************* * plik pudi.php *********************************************/ $pole1 = trim($_POST['pole1']); $pole2 = trim($_POST['pole2']); $regul = trim($_POST['regulamin']); if(empty($pole1) and empty($pole2)) { echo '<form action="" method="post"> Twój nick<input type="text" name="pole1" /> <br /> Mail<input type="text" name="pole2" /> <br /> <form action="regulamin"> <input type="radio" name="regulamin" value="Akceptuje regulamin" />Przeczytalem i Akceptuje regulamin</a> <input type="radio" name="regulamin" value="Nie akceptuje regulamin" />nie akceptuje regulaminu<br /> <input type="submit" value="Register" /><input type="reset" value="Od Nowa" /> </form>'; } else { // dane pochodzące z formularza $dane = $pole1. "Dodal:<br />".$pole2. "<br /> Regulamin $regul. <br />"; // przypisanie zmniennej $file nazwy pliku $file = "konto.txt"; // uchwyt pliku, otwarcie do dopisania $fp = fopen($file, "a"); // blokada pliku do zapisu flock($fp, 2); // zapisanie danych do pliku fwrite($fp, $dane); // odblokowanie pliku flock($fp, 3); // zamknięcie pliku fclose($fp); echo "<center> <font size='11' color='red'> $pole1 właśnie stworzyłeś swój profil</font></center><br>"; } ?></center> Ten post edytował Pudi 3.03.2009, 19:11:57 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 11:01 |