![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 69 Pomógł: 0 Dołączył: 19.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tworze serwis typu Fotka.pl. Mam już prawie wszystko oprócz części z dodawaniem zdjęć. Poszukuje kogoś kto do tego co już napisałem dopisze moduły :
Opis: 1. Galerię zdjęć taką, podzieloną na albumy. np. Portal o miastach. Uzytkownik Jan stworzył konto, dodał do niego Avatar i tworzy nowy album ze zdjęciami które zrobił w Warszawie , dodaje album do grupy Warszawa . Grup ma być 3 poziomy czyli Miasto(wieś, osada...), w grupie miasto są grupy np. Warszawa, w grupie warszawa jest ileś tam grup jedna z nich np. Domy. No chyba wiesz o co mi chodzi:) No i oczywiście moduł oceniania zdjęć oraz dodawania komantarzy do każdego zdjęcia. No i niektóre rzeczy żeby były widoczne dla wszsytkich a niektóre tylko po zalogowaniu. (oraz opisy do każdej funkcji, żebym to zrozumiał i mógł modyfikować). Mam już strukturę bazy z użytkownikami, dodawaniem do znajomych, rejestracja i takimi tam. To co napisałem pisałem na podstawie "PHP i MySQL Vademecum Profesjonalisty wyd. III" jeśli ktoś przeczytał tą książkę nie będzie mu trudno wdrożyć się w strukturę mojego kodu. Myślę, że dla kogoś kto napisał kiedyś już coś takiego, dostosowanie tego do mojego kodu nie będzie zbyt trudne ![]() Czekam na propozycje cenowe oraz jakieś portfolio jeśli ktoś ma:) Ten post edytował palixmp 2.03.2009, 23:46:36 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 4.07.2025 - 21:23 |