![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-greg87g- |
![]()
|
Goście ![]() |
najpierw sorry wszystkich jesli to jest za latwe albo jest juz gdzies odpowiedz (wlasnie jej szukam, ale ciezko a bardzo mi sie spieszy wiec pomyslalem ze moze ktos zna temat to zaraz odpisze, a zawsze mozna potem temat usunac)
mam plik: index.php?zmienna=1&innazmienna=2 a w pliku tym i jak zrobic by po nacisnieciu guzika nie usuwaly mi sie zmienne z adresu? WAZNE: nie wiem jakie sa to zmienne, bo ten formularz bedzie na roznych stronach |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 069 Pomógł: 497 Dołączył: 11.05.2007 Skąd: Warszawa ![]() |
nie dawaj action (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif)
ewentualnie zobacz jak będzie gdy dasz: $_SERVER['REQUEST_URI'];
//edit->bbcode Ten post edytował Spawnm 1.03.2009, 19:28:18 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 781 Pomógł: 256 Dołączył: 29.06.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
ewentualnie zobacz jak będzie gdy dasz: $_SERVER['REQUEST_URI']; ale można za pomocą tego: Kod [argv] => Array ( [0] => zmienna=1&innazmienna=2 ) $_SERVER wyświetl sobie tę tablice bedziesz wiedział wsio. |
|
|
-greg87g- |
![]()
|
Goście ![]() |
ok kefirek dzieki ale nie moge uzyc Twojego rozwiaznia (nie wiem jak sie nazywa "zmienna", to byl przyklad)
zadzialalo mi pierwsze rozwiazanie czyli nie dawac "ACTION", teraz tylko kombinuje bo nic mi nie zwraca mimo ze zmienne do zapytania bazy danych przesylaja sie odpowiednio (z formularza) zaraz rozwiaze i podziekuje:) |
|
|
![]()
|
|
Newsman Grupa: Moderatorzy Postów: 4 005 Pomógł: 548 Dołączył: 7.04.2008 Skąd: Trzebinia/Kraków ![]() |
|
|
|
-greg87g- |
![]()
|
Goście ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
-greg87g- |
![]()
|
Goście ![]() |
thx
|
|
|
![]() ![]() |