![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 18.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przejrzałem mase poradników, ale nic mi to nie dało. zaczynam zabawę z symfony i niby wszystko fajnie się zainstalowało, ale ..... symfony zainstalowałem w c:\> xampp\php i chcę zacząć projekt wedle wskazówek powinienem zrobić teraz tak:
c:\> xampp\php> mkdir mojProjekt c:\> xampp\php> cd mojProjekt c:\> xampp\php\mojProjekt> symfony init-project mojProjekt Wówczas wyskakuje mi informacja, że "Nazwa 'symfony' nie jest rozpoznawana jako polecenie wewnętrzne lub zewnętrzne (...)". Z kolej gdy zrobię tak: c:\> xampp\php> mkdir mojProjekt c:\> xampp\php> symfony init-project mojProjekt To wyskakuje mi informacja: "A project named 'mojProjekt' already exist in this directory" Co robię źle lub czy może spieprzyłem coś przy instalacji? ![]() Ps. jak widać korzystam z xampp'a |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 42 Pomógł: 1 Dołączył: 18.02.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No rzeczywiście nie popisałem się w każdym bądź razie dzięki za pomoc.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:24 |