![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam na stronę [zmoderowane]. Pełni ona funkcję kina online. Można tam oglądać za darmo filmy w internecie. Wszystkie filmy są w polskiej wersji językowej z lektorem, dubbingiem, napisami lub w oryginalnym języku polskim. Wszystko jest legalne, ponieważ na stronie znajdują się tylko linki do filmów. Strona jest dość nowa, bo istnieje 3 miesiące. Co sądzicie o stronie?
Powód edycji: Moderacja linków. /webdice
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 180 Pomógł: 12 Dołączył: 30.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wygląd - 6/10 , za ciemne jak dla mnie.
Funkcjonalność - 1/10 - uruchamialem na dwóch kompach, poszło tylko na jednym i tylko w FF, mimo, że pluginy mam poinstalowane. Chrome nie odpala, K-meleon też nie. Skrypt- nie Twoj, wiec nie ocenie. Ogólnie 5/10. Duży plus jednak za pomysł, tylko powiedz mi jak jest z legalnoscią tych filmów? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co my mamy oceniać? Skrypt nie twój, design też. Pomysł taki sobie. Jeżeli nawet jest to legalne, to nawet nie etyczne.
Pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2009 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest tylko katalog tych filmów i one nie są na naszym serwerze, więc jest to legalne.
|
|
|
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Do oceny oddajemy własne prace. Zamykam, a linki moderuje bo pachnie mi to reklamą.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 23.08.2025 - 09:04 |